1234anonymus kérdése:
Igényelhető notebookot felügyelik?
Figyelt kérdés
Év elején lehetett igényelni notebookot, és a minap megkaptuk azt azzal a feltétellel, hogy nem állíthatjuk be magunknak, hanem majd az iskolában egy infó óra keretein belül tesszük meg ezt tanári felügyelettel. Kiváncsi voltam, megnéztem, és volt egy olyan opció hogy magán, vagy munkahelyi/iskolai használatra szeretnénk beállítani a készüléket. Ha az utóbbit választjuk akkor elvileg "az adott szervezet, teljeskörűen figyelni fogja az eszközt".. nos, én nem tudom hogy ez mikkel járhat együtt, esetleg azt figyelhetik majd hogy csak tanulási célból használjuk az eszközt vagy mi? Sokan azt mondták hogy ez elvileg magán, és tanulmányi célra kaptuk, de szerintem majd kapunk rá felügyeletet. ha ez tényleg így lesz, akkor minden oldalmegnyitásomat, keresési előzményemet le tudják követni? illetve ha be vagyok jelentkezve a magán email címemmel, ahhoz is hozzá férhetnek? én ezt nagyon nem szeretném, viszont tanulás szempontjából meg szükségem van erre a notebookra.nov. 8. 16:48
1/1 anonim válasza:
Ha szükséged van rá és tudják fogyelni, akkor kapsz majd iskolai email címet, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!