Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt biosz érettségire...

Emelt biosz érettségire hogyan lehet hatékonyan készülni?

Figyelt kérdés
Honnan és hogyan tudnék hatékonyan készülni a májusi érettségire?
nov. 2. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az a kérdés milyen szinten vagy biológiából?

Ha nem nulláról indulsz akkor szerintem bőven elég a bioszféra nevű honlapon lévő jegyzetek. Ennek a legérthetőbb a nyelvezete és nincs olyan sok felesleges info benne, mint pl. A mozaikos könyvekben. Hogy hogyan készülj? Kinek mi működik. Már nem emlékszem hogy az emeltre hogy készültem, de orvosin úgy tanulok, hogy az anyagot elolvasom 3szor és utána szóban összefoglalom hogy miről olvastam és utána még heteken át ismétlek. Szerintem érdemes tematikusan haladnod és 1-2 hetente megtanulni egy nagyobb témakört. Érdemes átnézni a gyakori típusfeladatokat pl. Növényeknél a keresztmetszet, keringéssel kapcsolatos feladatok, populáció genetika stb.

Bioszférából tanultam szóbelire és írásbelire 84% lett

nov. 3. 10:30
 2/3 A kérdező kommentje:

1es

Neked mennyi időt vett igénybe a felkészülés?

nov. 3. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok

3 hónapot tanultam rá rendesen, de már volt egy biztos alapom. Hogy kinek mennyi idő az szerintem egyén függő. Van aki 2 hónap alatt megtanulja 0-ról van akinek 1 év kell. Azt gondolom, hogy ha most novemberben elkezdesz tanulni rá minden nap(legalább a hétvégén) becsülettel egészen májusig akkor fel tudsz rá készülni

nov. 5. 00:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!