Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biológia érettségire bioszféra...

Biológia érettségire bioszférabol való készülés?

Figyelt kérdés

valaki aki biológiából emelt érettségit csinált és jó lett neki és bioszféra.com oldalról tanult az hogy csinálta? És mennyi idő volt a felkészülés.

Mert annyi információ van hogy mindent nemhiszem hogy lehet tudni amit ír. Mennyit kell belőle tudni?

okt. 29. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy ottani tanárt a honlapon, biztos tud egzakt választ adni. Én magántanárhoz jártam, de nyugdíjba ment, így már magam készülök tankönyvekből.
nov. 23. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem bőven elég:) Én erről készültem és 87% lett az emeltem így a szóbelivel együtt:) Eleinte én is abba a hibába estem, hogy mindenféle tankönyveket vásárolgattam, össze vissza tanultam aztán igazából rájöttem, hogy ez tök felesleges. A bioszféra csakis az érettségi anyaga kidolgozva (nem több, nem kevesebb), több jó forrásból. A biztonság kedvéért azért nézd a követelményrendszert és ha valamit nem találsz belőle a bioszférán akkor nézz utána az interneten vagy tankönyvekben, de szerintem max 1-2 ilyen dolog lesz. A leckék végén pedig gyakorold a témakörökhöz kapcsolódó feladatokat, minél többet!! Egy-két hónapos mutatvány az egész, ha így készülsz, garantált egy nagyon jó emelt! Ha nagyon akarsz könyvet, akkor csakis ezeket ajánlom az emeltre:

- [link]

[link]

[link]

[link]

jan. 24. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat
jan. 24. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Bioszfére mellé én még nagy szívvel ajánlom Gergely Tibor jegyzeteit is:) Legalul találod az embertanos, novenytanos stb jegyzeteket, a tobbi kiegeszites, azert jo ha azokat is olvasgatod!

[link]

febr. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!