Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakmák szükséges...

Milyen szakmák szükséges ahhoz hogy egy cégnél home officeban dolgozhassak?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez így hülyén hangzik, de kB mik azok amik kellenek hozzá? Attól eltekintve hogy szakterület függő. Számítógépes ismeretek gondolom nem ártanak, esetleg valamilyen kommunikációs tanfolyam elvégzése?

okt. 28. 08:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Nincsen home office tanfolyam. Kell egy cég, ahol van egy munkakör, amihez nem kell feltétlenül személyes jelenlét. A számítógépet tudni kell kezelni nyilvánvalóan, és nem lehetsz nővér meg buszsofőr, de ezen kívül ezer munkaköröd lehet ezerféle végzettséggel.
okt. 28. 08:33
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Olyan munka kell amit számítógépen csinálnak. De a home office ilyenkor is kiváltság, nem alap, meg akkor is csak heti 1-2-3 nap.
okt. 28. 08:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Tudom, de hogy vannak e olyan szakmák, tanfolyamok, amit megléte egy plusz pont. Ugye ilyenre gondolok mint egy ECDL tanfolyam, konfliktus kezelés tanfolyam, esetleg jogosítvány saját autóval, hogy ha intézkedni is kell akkor legyen járművem hozzá
okt. 28. 08:48
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem, ezek nem plusz pontok. Az én ügyfeles melómban egyiknek sem lenne semmi haszna. Ha meg autóval ügyet kell intézni, az különben sem home office, hanem rugalmas munkavégzési hely.
okt. 28. 08:50
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Olyan munkakörökben van rá bármi esély, amit egy számítógép mögött el tudsz végezni.

Én pl programozó vagyok (prog inf bsc-msc+ számos szakmai képzés) és többnyire otthonról dolgozok.

Amiket leírtál az még belépőnek is kevés a munka világába.

okt. 28. 08:59
 6/14 A kérdező kommentje:

Miért, akkor mi elég szted a munka világába? Tanulni 30 éves korig, és addig meg élősködni a szülőkön?

Amúgy rengeteg munkát el lehet végezni otthonról, mégis be kel menni az irodába

okt. 28. 09:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Legyen valami szakirányú végzettséged. Részemről teljesen oké, ha kitanulsz egy szakmát, de azok ritkán home office kompatibilisek.

Irodai munkához home office-al nem árt egy felsőfokú végzettség meg nyelvtudás.

És nem, nem kell, hogy 30 éves korodig eltartsanak. Lehet tanulás mellett is dolgozni. Én is ezt tettem.

okt. 28. 09:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Tipp: Szoftverfejlesztő, programozó, weblapkészítő, ilyesmik. Tehát minden olyan munka, amihez elég egy számítógép, és ennyi.
okt. 28. 10:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy rengeteg munkát el lehet végezni otthonról, mégis be kel menni az irodába"

ez a lényeg. attól még mert te jól be tudod magadnak osztani az idődet, profin kezeled az excelt és jó vagy konfliktuskezelésben, csak neked nem fogják megengedni hogy home officeból dolgozz, ha a cég alapvetően nem támogatja ezt (és sajna mostanság megint kezdenek visszatérni a kötelező irodai bentléthez)

de amúgy keress egy olyan szakmát amit végig számítógép előtt lehet csinálni és utána keress olyan céget ahol van home office.

okt. 28. 10:54
 10/14 A kérdező kommentje:

A szakmám sajnos nem ilyen. Üzletvezető vagyok, ezt nehéz lenne home officeban, bár a gyakorlati helyemen anno, az üzletvezető akkor járt be amikor akart, és a papír munkát sokszor otthonról csinálta. És nem ő volt a tulaj, ő csak az üzletvezető volt.

Angolul amúgy beszélek.

okt. 28. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!