Milyen szakmák szükséges ahhoz hogy egy cégnél home officeban dolgozhassak?
Olyan munkakörökben van rá bármi esély, amit egy számítógép mögött el tudsz végezni.
Én pl programozó vagyok (prog inf bsc-msc+ számos szakmai képzés) és többnyire otthonról dolgozok.
Amiket leírtál az még belépőnek is kevés a munka világába.
Miért, akkor mi elég szted a munka világába? Tanulni 30 éves korig, és addig meg élősködni a szülőkön?
Amúgy rengeteg munkát el lehet végezni otthonról, mégis be kel menni az irodába
Legyen valami szakirányú végzettséged. Részemről teljesen oké, ha kitanulsz egy szakmát, de azok ritkán home office kompatibilisek.
Irodai munkához home office-al nem árt egy felsőfokú végzettség meg nyelvtudás.
És nem, nem kell, hogy 30 éves korodig eltartsanak. Lehet tanulás mellett is dolgozni. Én is ezt tettem.
"Amúgy rengeteg munkát el lehet végezni otthonról, mégis be kel menni az irodába"
ez a lényeg. attól még mert te jól be tudod magadnak osztani az idődet, profin kezeled az excelt és jó vagy konfliktuskezelésben, csak neked nem fogják megengedni hogy home officeból dolgozz, ha a cég alapvetően nem támogatja ezt (és sajna mostanság megint kezdenek visszatérni a kötelező irodai bentléthez)
de amúgy keress egy olyan szakmát amit végig számítógép előtt lehet csinálni és utána keress olyan céget ahol van home office.
A szakmám sajnos nem ilyen. Üzletvezető vagyok, ezt nehéz lenne home officeban, bár a gyakorlati helyemen anno, az üzletvezető akkor járt be amikor akart, és a papír munkát sokszor otthonról csinálta. És nem ő volt a tulaj, ő csak az üzletvezető volt.
Angolul amúgy beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!