Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elte infóra hány ponttal...

Elte infóra hány ponttal lehet bejutni?

Figyelt kérdés

#programtervező #elte info #hány ponttal?
okt. 17. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell feladni. Legyetek bátorak.
okt. 17. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ.

Önköltségesre vagy államira?

Nappali vagy esti tagozatra?

Budapestre vagy Szombathelyre?

felvi.hu -n meg tudod nézni az előző években mennyi volt a ponthatár, de a Budapesti (Nappali, önköltséges) Proginfó szak 380-400 körül mozgott eddig.

Én itt végeztem, és csak akkor ajánlom, ha jóban vagy az elméleti tárgyakkal. Aránylag kevés a gyakorlati rész, rengeteg az elmélet. Van Analízis 1,2, szakiránytól függően Numerikus módszerek, Anal3, Diszkrét matek 1,2.

Ha kérdésed van, nyugodtan keress, már a mester végén vagyok ezen a szakon.

okt. 18. 06:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Állami nappali technikumot most fejezem be ha ez számít.Matekkal jóban vagyok..És szofverfejlesztő tesztelőt tanultam..Emelt érettségim lesz belőle..
okt. 18. 07:29
 4/5 A kérdező kommentje:
És Budapestre megyek..
okt. 18. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Az aki nem tudja használni a google keresőt és kikeresni a korábbi ponthatárokat inkább ne is menjen informatikusnak.
nov. 4. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!