Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BGE Ellátásilánc-menedzsment...

BGE Ellátásilánc-menedzsment MSc levelezőn tanul valaki?

Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék jelentkezni erre a képzésre. Érdekelne, melyik napokon tartják az órákat. Mivel nem pesti vagyok és ráadásul dolgozom is, így a pénteki órák sajnos instant kilőve. Ezen kívül érdekelne még milyen az oktatás maga. Segítőkészek a tanárok, vagy szeretnek szivatni? Hasznos tudást adnak? Minden egyéb információnak is nagyon örülök :)

okt. 6. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bge-n a levező az tulajdonképpen távoktatás.
okt. 6. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy kicsit már kiestem az egyetemezősdiből, az alapképzésemet 2017-ben csináltam, nem tudom azóta milyen változtatások vannak. Mit takar ez pontosan? Online órák vannak és ennyi?
okt. 6. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, az órakat/konzultaciókat online tartják, bemenni csak vizsgázni kell, de ott sem várják el ezt minden tárgyból. Ha önállo tanulasra képes vagy, akkor neked való!! Semmiképp sem ajánlom olyanoknak, akik nem tudják beosztani az idejüket és nem tudnak egyedül, önállóan tanulni, mert akkor garantált a bukás.
okt. 7. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!