Nem tartozik a nehezen elvégezhető szakok közé, talán ha minimálisan többet kell tanulni egy kermarkhoz képest. Hogy érdemes-e elvégezni, arról már nem vagyok meggyőződve.
2020. dec. 28. 19:41
2/16 anonim válasza:
Szerintem az alapszakok nehezebbek, az ellátási lánc menedzsment elég egyszerű, és népszerű más karokon végzett hallgatók számára is.
2020. dec. 30. 13:29
3/16 A kérdező kommentje:
Itt gyakorin már olvasgattam, írták, hogy pl. kermarkról nem érdemes Marketing MA-ra menni, mert az csak felzárkóztató, ahogy a gazdmen-vezetés szervezés is.
Ezért gondoltam az ellátásilánc-menedzsmentre. Meg érdekel is természetesen, csak kérdés, hogy mennyivel leszek előbbre vele.
2020. dec. 31. 16:19
4/16 anonim válasza:
2-es vagyok. Inkább a pénzügy msc-t vagy a számvitelt ajánlom.
2020. dec. 31. 16:27
5/16 anonim válasza:
A pénzügy se rossz ötlet, de az ellátásilánc is nagyon jó ötlet, ahogyan a nemzetközi gazdálkodás (külkereskedelem), gazdasági informatika (felvesznek?), survey statisztika (ide tutti felvesznek) is. A legjobb szerintem a survey statisztika.
2020. dec. 31. 16:30
6/16 anonim válasza:
"survey statisztika (ide tutti felvesznek) is"
Nem, egyáltalán nem tuti, ilyen butaságokat ne írjunk! Meg olyat se, hogy a pénzügy "nem rossz", míg az ellátásilánc "nagyon jó", mert úgy enyhén szólva nem ez a rangsor. A valóságban a stat és a pénzügy piacképes, az infó eléggé más terület (persze az is piacképes), az ellátásiláncot és a nemzgazdot meg hát...lehet jobb lenne elfelejteni.
2020. dec. 31. 20:40
7/16 anonim válasza:
6-os, mégis le lettem pontozva, amiért a pénzügyet ajánlottam :) Csak nem értem miért tesznek fel kérdéseket, ha nem veszik tudomásul más véleményét :)
2020. dec. 31. 20:43
8/16 anonim válasza:
Azért, mert ők a saját gondolataikat szeretnék másoktól olvasni. :) Csak klasszik gyakori.
2020. dec. 31. 20:47
9/16 anonim válasza:
6. Igazad van, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy tutti, hogy erre a szakra tutti jó az alapképzése. Nem úgy, hogy tutti felveszik. Sorry!
A pénzügy vs ellátásilánc/nemzgazd egyéni vélemény kategória, mindenkinek a személyiségétől függ. Nagyon jó mesterszak a pénzügy is, szó se róla.
2020. dec. 31. 21:18
10/16 anonim válasza:
7. Valószínűleg azért mert a számvitelt is beírtad a 4. hozzászólásodba, ez pedig nem sok ember kedvence. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!