Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek érettségi után 25...

Szerintetek érettségi után 25 évesen menjek továbbtanulni vagy ne?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy az egyik felem azt súgja hogy menj a másik felem pedig azt hogy ne pedig nekem mindig mindenhol azt mondták hogy diplomával sokkal többet keresnék mint az érettségivel.
okt. 6. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen szak. De nem feltétlen keresnél többet. Ha nincs hozzá motivációd akkor felesleges elkezdeni.
okt. 6. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Ha ennyire nem tudod, mit akarsz, akkor inkább ne.
okt. 6. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

segítene a munkádban? vagy segítene olyan munkát kapni amit szeretnél dolgozni?

ha igen, akkor tanulj tovább. ha nem, akkor felesleges.

okt. 7. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Én közel 24 évesen kezdtem az egyetemet. Ráadásul a jogász képzést, és nem érzem gáznak. Ki is jövök mindenkivel. Bulizni is ugyanúgy elhívnak, gólyatáborban is voltam. Páromnak van egy nappalis szaktársa, aki 30 évesen kezdte a szakját. Levelezőn az egyetemen nálunk van 55 éves is, csak már unja a munkáját amit 30 éve végez, és váltani akar. Szóval ha meg tudod oldani, és érdekel a dolog, akkor miért ne mennél?
okt. 7. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

#4 hát egy levelező jognak annyi értelme is lesz

Bocsi.

okt. 7. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy nálunk volt egy pasi aki munka mellett, levelezőn kezdte el a jogi asszisztens képzést, aztán maradt osztatlanon, szintén levelezőn. Ott beszámítottak neki sok kreditet, és tárgyat, így előnnyel is indult. Aztán jogász lett, ott maradt az egyetemen tanítani, tanársegéd lett, adjunktus, phd-zott, és mára dékánhelyettes, és saját szakot alapított a karon.

Mellette saját, önálló ügyvédi irodája van.

Ennyit erről.

okt. 7. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 nyilván igen, és kicsit idősebb nálad, úgyhogy jobban tudom:)

Inkább te hallgass el.

okt. 7. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 az lehet, de nem is ma volt a leírtak alapján. Nem ugyanaz a helyzet ma, és 20 évvel ezelőtt.

Ennyit erről. Majd aki levelezőn végez az meglátja. Én nem győzködök senkit, felhívtam a figyelmet egy tényre.

okt. 7. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!