Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A hatalom 48 törvénye könyvet...

A hatalom 48 törvénye könyvet megéri elolvasni?

Figyelt kérdés
Ti olvastátok már? akarok venni, de gondoltam megkérdezem megéri-e sok jót hallok róla, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az életre tanít meg önfejlesztés is?

#könyv #tanulás #olvasás #önfejlesztés #a hatalom 48 törvénye
okt. 5. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
A Hatalom 48 törvénye című könyv, Robert Greene műve, valóban érdekes és sokak számára hasznos olvasmány lehet. A könyv célja, hogy bemutassa a hatalom dinamikáját és azt, hogyan lehet hatékonyan navigálni a társadalmi és politikai kapcsolatokban.Ha érdekel a hatalom és az emberek közötti kapcsolatok mélyebb megértése, a könyv elolvasása hasznos lehet számodra. Az önfejlesztés szempontjából is értékes tanulságokat nyújthat, de fontos, hogy kritikusan közelíts a benne szereplő tanácsokhoz.
okt. 5. 13:30
 2/7 D-Mano ***** válasza:
91%

1-es,

ez egy AI / mesterséges intelligencia által készített válasz?

okt. 5. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a AI / mesterséges intelligencia? Eszik vagy isszák?
okt. 5. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
#2-es, nekem pont ugyan ez jutott eszembe ahogy olvastam a válaszát
okt. 5. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a nagyképűség helyett érdemes lenne inkább a kérdésre válaszolni. A mesterséges intelligencia emlegetése helyett próbáljunk meg valódi párbeszédet folytatni. Esetleg érdemes átgondolnod a mondást: "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!'”
okt. 5. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg ha valaki MI által írt válaszokat akar olvasni akkor ő majd megkérdezi a ChatGPT véleményét. Nekem semmi bajom a mesterséges intelligenciával, de ha valahol kérdezek valamit más emberektől, akkor el is várható hogy arra emberek válaszoljanak (vagy ne, ha nem tudnak vagy nem akarnak) és nem egy program által létrehozott szöveget másoljanak be.
okt. 5. 19:50
 7/7 D-Mano ***** válasza:
45%

3-as,

ha nem tudod, mi az a mesterséges intelligencia, akkor könyörgöm, ne menj el szavazni! 🙏🏻

okt. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!