Mennyi hatalma van a DÖK-nek az iskolákban?
Figyelt kérdés
Mennyi hatalmat tudok magamnak ezzel szerezni, akár az egész vezetője és leválthatatlan lenni? Átrendezni az egészet.2022. aug. 11. 20:04
1/8 anonim válasza:
Középiskolában semmi hatalma nincs a DÖK-nek. Egyetemen már van némi hatalma a DÖK vezérnek.
2/8 anonim válasza:
Kb mint Tóth István iborfiai lakosnak Amerika kormányzásában...
3/8 anonim válasza:
Nagyából semmi. Rendezvények szervezésébe esetleg bevonnak minket, de csak a narráláshoz maximum.
Amcsiban több hatalommal jár, nagyobb beleszólása van az iskolavezetésbe, stb...
4/8 anonim válasza:
Több munka, kevés tisztelet, ha ez kell neked való poszt. Amúgy nem tudsz diktatúrát építeni belőle, tudod a kommunizmust nem tűrik az iskolákban :D
6/8 anonim válasza:
Nulla.
Volt spanom DÖK elnök volt, állandóan bent volt majdnem minden héten, de minek? Semmivel nem volt előrébb. Én nem is vállaltam soha semmi ilyesmit.
7/8 anonim válasza:
Én DÖK-ös vagyok. És oda megyek be vele ahova szeretnék a sulin belül mert mondom a tanárnak vagy a portásnak hogy DÖK-ös munka lesz ott akkor beengednek. Így voltam az összes gólyatáborban. Meg így mentem be órákom meccset nézni a sportcsarnokba meg ilyenek. Magyarul aki nem ismeri hogy mire van joga egy DÖK-ösnek az megenged mindent.
8/8 anonim válasza:
#7 Jól megy neked elvtárs, az irányítást átvetted már az igazgatótól :D
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!