Ismételten 1000 felett a napi fertőzésszám, a kórházban és lélegeztetőgépen levők száma folyamatosan emelkedik, az iskolákban egyre több a Covidos. Nem lenne már időszerű online oktatásra átállni, muszáj a novembert megvárni?
Nyilván az oltás nem sokat ért, hiszen 1000 felett van ismételten az oltásszám és a kórházban levők/lélegeztetőgépen levők száma emelkedik, nem?
A megoldás minimalizálni a gócpontokat, amik jelenleg az iskolák. Bőven jó az online oktatás, legalább a diákoknak nem kell korán kelni és nincsenek iskolai attrocitások a retardált osztálytársaktól. A tanárok is tudnak online tanítani,ez a jövő.
"Nyilván az oltás nem sokat ért"
Ezt honnan tudjuk? A lakosság fele nincs beoltva.
Most akkor innentől kezdve napi 100x jössz újra az online oktatásos kérdéseiddel?
Iratkozz ki a suliból és ülj otthon, csak itt állj már le ezzel.
Azért olyan sokat mégse érhetett az oltás, ha a lakosság fele be van oltva, mégis ugyanolyan ütemben terjed a fertőzés mint oltás előtt. Mellesleg én is be vagyok oltva, előtte nem voltam covidos, hónapokkal a két oltást követően lettem az. Sokat ért.
Szerintem megint az lesz a baj, ami legutóbb is volt. Jön a nyár, gyorsan feloldunk minden korlátozást, hamis adatokat közlünk, hogy mindenki megfeledkezzen a betegségről, még a vadászati világkiállítást megtartjuk, nem kezdjük meg időben a védekezést, hiszen az emberek fele be van oltva, aztán persze, hogy ezek után robban a vírus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!