Ismételten 1000 felett a napi fertőzésszám, a kórházban és lélegeztetőgépen levők száma folyamatosan emelkedik, az iskolákban egyre több a Covidos. Nem lenne már időszerű online oktatásra átállni, muszáj a novembert megvárni?

#10: a legnagyobb baj, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet ellenére a kormány ingyen jegyet osztogatott a gyerekeknek, hogy kötelező programként vigyék fel őket a vadászati kiállításra, ahol boldog-boldogtalan megjelenhet oltási igazolvány nélkül. Nem beszélve a közelgő, hasonló kaliberű "békemenetről", amire országosan ingyen utaztatnak fel embereket Budapestre. EZZEL SZEMBEN egy zenés rendezvényre nem lehet bejutni csak kártyával.
De olyan jó, hogy az emberek hamarabb beállnak a rendszernek, csak nehogy őt lekorlátozzák bármiben, mint hogy elgondolkodjanak a tényen, hogy hülyének vannak nézve, és kiálljanak a saját jogaikért.
Ez olyan, mint a
– Szavazz a Fideszre, különben szar lesz az életed!
– Hát, akkor ha ők mondják, én inkább rájuk szavazok, nehogy rosszabb legyen az, ami már most sem jó!

"Két év alatt el tudja dönteni mindneki, hogy olt vagy nem. Most már nem kell korlátozni semmit"
Annyiból vitatkoznék, hogy nem akarom hogy megint megteljenek a kórházak, mert ha pl eltöröm a lábam, szeretném ha ellátnának.
Nagyszüleim oltottak, a covidtól már nem félnek, de azt szeretnék ha járhatnának a kontrollokra/kezelésekre amik kimaradtak az elmúlt másfél évben az eü túlterheltség miatt, jó lenne ha ez nem ismétlődne meg.

#11! Fogalmam sincs mi ez az agresszív hangnem és mégis miből sikerült leszűrnöd, hogy "beálltam a rendszernek" (hogy kell egyáltalán beállni a rendszernek?), meg hogy attól tartok, hogy le legyek korlátozva? Vagy Én értek valamit nagyon félre az írományodban és a második bekezdést nem nekem címezted (ez esetben elnézést kérek), vagy te néztél be valamit ordas módon, hiszen kb. ugyanazt próbáltam leírni, amit te is.
A fő probléma szeretett kormányunk intézkedésivel van. Itt megjegyzem, más országok víruskezelése sem volt sokkal jobb, de a Magyarországon mutatott teljesítmény elég sok más országot alulmúlt.
De ez nem változtat a tényen, hogy az oltás nem működik úgy, mint ahogy be volt harangozva. Izraelben pl. már csak azoknak fogadják el az oltási igazolását, akik legalább 3 oltást kaptak. Tehát feltételezem, az előre beharangozott módon ott sem működött az oltás. De tényleg elég szűk családi körben körülnézni az embernek, azt hiszem mindenhol található jó példa rá, hogy bizony ez az oltás nem tesz csodát.
Nem értem miért politikai oldalról támadtál, miközben pont abban értettünk egyet. Érzésem szerint. Aztán persze lehet, hogy félreértettelek.

#13: általánosságban írtam, természetesen nem neked szólt, hanem magának az általános emberi hülyeségnek. Nyilván tisztelet a kivételeknek lemaradt, de ezzel jár az, amikor az ország többsége buta, és ezáltal alacsonyítja le az őket körülvevők szintjét is.
Én csak arról beszéltem, hogy nagyon sok olyat tapasztaltam akár az ismeretségi körömben is, akik úgy álltak hozzá az oltáshoz, hogy hát rohadjon meg Orbán, meg ő nem fogja beoltatni magát, aztán jöttek azzal, hogy hopp-hopp, akinek nincs kártyája, korlátozva lesz, és ahelyett, hogy ez ellen lázadtak volna, hogy márpedig tisztességtelen, és törvénytelen ilyen módon diszkriminálni és lekorlátozni az emberek szabadságát, a szájalók nagy része beállt a rendszernek, és azt mondták: hát inkább beoltatom magamat, nehogy már ezért ne tudjak nyaralni menni.
Tömeges ellenállás, magukba nézés helyett azt tették, amire a kormány számított: megadták magukat annak ellenére, hogy nem értettek, és a mai napig nem értenek egyet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!