Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem tanulhatok ingyenesen 2....

Nem tanulhatok ingyenesen 2. szakmát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerettem volna menni bér és TB ügyintéző tanfolyamra. Ingyenesen hirdetett egy közgazdasági suli.

Felhivtak és azt mondták, hogy mivel én már 2018-ba voltam egy ingyenes képzésen, valamint 2020 után voltam náluk egy önköltséges képzésen, ezért nem vehetek reszt az ingyenes képzésükön.. Kérdeztem tőle mondja meg, hova van ez leírva, de nem tudta megmondani, csak annyit hogy így van.. Továbbá azt mondta sok a jelentkező nem biztos beférek... hmm.. Valaki ismeri ezt a törvényt vagy járt már így?

Én úgy tudtam, hogy 2 ingyenes képzés jár, és nekem eddig 1 ingyenes és 1 önköltséges volt..

szept. 9. 21:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném, hogy első ingyenes képzésem nappalis volt. Az önköltséges levelezős, és most is levelezőre mennék.
szept. 9. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
NEKIK van igazuk!
szept. 9. 23:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem! Mivel megváltozott a régi rendszer így van még lehetőség ingyen tanulni. Van ingyenes lehetőségem, csak most meg hely nem volt, mert betelt! Szomorú.

Nem szeretik mondani ha valami ingyen van..

szept. 20. 05:34
 4/4 A kérdező kommentje:
+ Már nagyon fukarkodnak az ingyenes képzésekkel, szívesen megnézném az a listát, valamint azt, hogy mennyi fő fér be a képzésre, mert max limit szám nem volt sehova sem feltüntetve!
szept. 20. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!