Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemen lehet több órarendbő...

Egyetemen lehet több órarendből össze állítani órarendet?

Figyelt kérdés

szept. 9. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy tudom, hogy valahol kész órarendet kapsz, máshol magadnak állíthatod össze. Érdeklődj az egyetemnél
szept. 9. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem arra gondolsz, hogy egy adott tantárgy több időpontban is indul, akkor melyiket vedd fel.

A Miskolci Egyetemnek amúgy van közzétéve órarendje, amiben benne van minden tárgy, de nem kötelező azt követned. Tehát ha egy másik időpontban jobb neked az adott tárgy, akkor felveheted azt is.

szept. 9. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
szept. 9. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Azokon a szakokon ahol több százan vagytok, a gyakorlati tárgyak több csoportban szoktak lenni, különböző időpontokban. Azok közül szabadon választhatsz, amíg van szabad hely. Az előadás viszont ilyenkor is fix időpontban van, nagy előadóteremben, úgyhogy azt nem tudod "arrébb tenni".

Kis szakokon viszont nincsenek csoportok, ott fix az órarend, mivel nem tudsz miből választani. Hasonló elnevezésű, de másik órát nem vehetsz fel, mert nem pont ugyanaz a tananyag, nem számít bele a szakod követelményeibe, így diplomát sem kapsz végül, vagy ha épül rá más tárgy, nem veheted fel.

szept. 9. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!