Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sima C kategóriás jogsival...

Sima C kategóriás jogsival lehet találni munkát az ország minden területén?

Figyelt kérdés

szept. 6. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van mellé GKI akkor simán, de az E mellé azért sokat számít.
szept. 6. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Szia.

Persze. Rengeteg C kategóriás állás is van. Mindenki azt mondja (legalábbis nagyon sokan) hogy az E kategória nélkül nem ér semmit az egész, pedig ez nem igaz. Vannak akik évekig, évtizedekig dolgoznak CSAK C kategóriával.

Lehet találni napizós / hetelős állást is. Ezek közül akár belföldeset akár nemzetközit.

Én nekem is "csak" C kategóriám van, most csinálom a "D" kategóriát. Ha megvan, utána jöhet a C-hez az E kategória, majd a GKI összevonva a teherautóra és az autóbuszra, majd irány a meló.

Szóval hajrá! :)

szept. 7. 01:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Billencses autóhoz elég a C?
szept. 7. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen. Van több fajta billencses autó illetve felépítmény is. Van amit tudsz vezetni C kategóriával is. Nyilván, előny ha megvan a C+E, mert akkor bármire rá tudsz üllni gyakorlatilag.
szept. 7. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Zemplénben lakom, konkrétan kitörölhetem a C+GKI kategóriámmal senkinek nem kellek, Miskolcom meg ajánlottak bruttó 400e Ft-ot kevesebbet, mint árukiadóként keresek
dec. 5. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!