Lehet egyszerre két jogosítványom, két uniós országból? Kiállításnál megtudhatják, hogy van már egy jogsim más országból?
én megcsináltatnám a jogsit, és ha kidobja ott, hogy neked itt van, megmondod, hogy elvesztetted, és az eü-je is lejárt, tehát nincs is valójában..
...egy próbát mindenképp megér.
járj szerencsével.
én is csináltam más országban B jogsit, igaz az több ezer kilométerre volt Európától..
Az autós iskoláknál azzal kezdödik a tanulók nyilvántartásba vétele, hogy kitöltenek egy nyilatkozatot, amelyen többek között arról is nyilatkozni kell a tanulónak, hogy nincs eltiltva a vezetéstől, nincs bevont jogosítványa.
Az lehet kérdés, hogy a különböző tagországokban mennyire néznek utána a másik országból származó adatainak, de adja magát, hogy egy magyar, ha külföldön akar okmányokat szerezni, ott megnézik a magyarországi nyilvántartást (van EU-s egyezmény a tagországok között), és ott megtalálják, hogy jogosítványt szereztél valamikor..
Jönnek a kérdések, hogy hol van a jogosítványod, és miért állítottad a nyilatkozatban, hogy nincs.
Neked abba az urányba jellene kutakodnod, hogyan kaphatod vissza az elvett jogositványod
Tulajdonképpen melyik országról van szó?
A jogosítvány nemzetközoleg elismert okmány, nem jellemző, hogy egy másik ország állampolgáa nem vezethet a megszerzett okmánnyal, a gépjárművekre vonatkozva szigorúbb sokkal a szabályozás, azt honositani kell (rendszám csere, s az adott országban fizetni az adót, biztosítást)
Honosítani lehet a jogosítványt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!