A levelezo okatatas konkretan mit takar? Be kell jarni vagy nem?
Figyelt kérdés
Mit jelent konkretan?szept. 1. 22:05
1/9 anonim válasza:
Az egyes oktatók személyes döntése, hogy az általuk tartott levelezős konzultációkon megkövetelik-e a megjelenést. A névsorolvasásra és a megjelenés megkövetelésére joguk van. Ettől függetlenül a gyakorlati jeggyel záruló kurzusokon legalább egy zárthelyit íratnak általában az utolsó konzultáción, amelyen ott kell lenni, különben elégtelent kapsz és a vizsgaidőszakban kell gyakorlati jegyért vizsgáznod, ami jóval nehezebb, és csak egyetlenegy dobásod van, különben buktad a tárgyat.
2/9 A kérdező kommentje:
tobbnyire meg kell jelenni?
szept. 1. 22:25
3/9 anonim válasza:
#3: Mint írtam, ez az oktatóktól függ. Nem lehet általános választ adni. Vannak egyetemek és szakok, ahol a megjelenést sok oktató megköveteli, míg vannak, ahol szinte senki.
4/9 anonim válasza:
1, nálunk az intézmény döntése alapján nincs távolléti oktatás, a tanároknak nulla beleszólásuk van.
Gyakjegyes tárgyból pont úgy van vizsga a vizsgaidőszakban, mint másból.
5/9 A kérdező kommentje:
ah ertem.. szoval lehet egyik targybol megengedik masikbol nem vagy alapbol nincs levelezo. Viszont vizsgan meg kell jelenni ha jol ertem, eloben mint mas hallgato pl nappalis.
szept. 1. 23:15
6/9 anonim válasza:
#5: Kevés helyen van lehetőség online vizsgázásokra is egyes tárgyakból. De ezek inkább kivételek. Általában a vizsgákon személyesen meg kell jelenni. Vannak egyetemek és szakok, ahol a levelezősök kedvéért szombati vizsganapokat is meghirdetnek, de nem ez a jellemző. Azzal kell számolnod, hogy a vizsganapokra szabadságot kell majd kivenned a munkahelyeden.
7/9 A kérdező kommentje:
Es a zh-k ra is be kell menni vagy az full online idokerettel, tanarfelugyelet nelkul vagy valami extra?
szept. 2. 16:32
8/9 anonim válasza:
#7 A ZH-kra is általában be kell menni, nagyon ritkán van online ZH (éppúgy mint online vizsga) a csalások elkerülése miatt.
9/9 A kérdező kommentje:
hat akkor meg kell szoritani a gatyat mert munka mellett ez majdnem tulora nem is tudom ez hogy eri meg, ez rengeteg energia. tanulni, megfelelni melon, zh, vizsga. kemeny. esetleg a munkaltatoval megegyezik igy meg ugy. heti 2x 3 ora vagy valami extra rovid. VAGY szakmai gyak, de ahhoz meg mar abszolvalasnal vagy szinte majdnem ha igen.
szept. 2. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!