Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hány éves kortól lehet levelez...

Hány éves kortól lehet levelezőn végezni a középiskolát, és konkrétan mit is jelent ez?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 09:41
 1/4 anonim válasza:
18 éves kortól. A levelező annyit jelent, hogy néha be kell járnod vizsgázgatni, dolgozatokat ítogatni, de nincs az, mint pl. az esti tagozaton, hogy hetente 2 nap kell bemenni, de ott is csak az a lényeg, hogy a dolgozatoknál ott legyen az ember.
2009. nov. 12. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Miután már nem vagy tanköteles. Bejársz vizsgázni, dolgozatokat írogatsz, esetleg szombat esténként bejársz az órákra. Otthon pedig többet tanulsz. Így csak gimnáziumban végezhetsz, ugye tudod? Semmi szakmai előképzettséget nem kapsz, ha mondjuk közgázon akarsz majd tovább lépni...

Én azt mondom, hogyha van lehetőség nappalin elvégezni a középsulit, inkább azt választ! Jobb kapcsolatot alakíthatsz ki a tanárokkal, a társaiddal. Barátokat találhatsz... Ráadásul a jó kapcsolat a tanárokkal jól jöhet érettségin.

2009. nov. 12. 11:08
 3/4 A kérdező kommentje:
és mia hejzet az estivel? annak mi a korhatára?
2009. nov. 12. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs korhatár...18év felett bárki mehet estire,és levelezőre is.Én például 34 évesen mentem levelezőre...
2009. nov. 12. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!