Felvettek gazdalkodas es menedzsment szakra mindenfele penzugyi es szamviteli mult nelkul kozepes matekkal. Van ertelme egyaltalan beiratkozni?
Figyelt kérdés
Nem kertelek,sosem voltam a legjobb matematikabol,mondjuk a jegyeim a geometria es trigonometria reszek huztak le.
Ennek ellenere a potfelveteli eljarasban felvetelt nyertem gazdalkodas es menedzsment szakra,amit angol nyelven tanulnek.
Esti iskolaban tanultam egesz gimnazista koromban,es semmi a kozgazdasaghoz kapcsolodo multam nincs. Csoda folytan felvettek,viszont oriasi dilemmaban vagyok hogy mitevo legyek.
Erdemes egyaltalan beiratkozom?
Konnyen tanulo tipus vagyok,de nem szeretnem tul nagy faba vagni a fejszem.
szept. 1. 03:53
2/3 anonim válasza:
Minek felvételiztél akkor?
Egyébként ki tiltja, hogy most megtanuld?
3/3 anonim válasza:
Én ugyanilyen paraméterekkel a pénzügy-számvitelbe kezdtem bele :D most kezdem a 2. évemet, és nyáron át is tettek szerencsére államira (én is pótfelvételivel kerültem be, ott ugye csak önköltséges volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!