Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Merre és hogyan lehet továbbta...

Merre és hogyan lehet továbbtanulni a művészeti témában?

Figyelt kérdés
Már kisgyerek korom óta érdekel a filmek és színházak világa, régebben játszottam egy-két kisebb szerepet színtársulatokban. Érdekel minden ami ezzel kapcsolatos, a rendezés, a forgatókönyvírás, vagy a színészet. Azt tudom, hogy olyan egyetemet kell hogy keressek, ahol van művészeti kar, olyan szakokkal, amik érdekelnek. Egyetemen kívül milyen más képzések vannak? Próbáltam utánanézni a neten, de elég nehéz, kevés az infó a témában. Köszi

aug. 28. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyan veszed, ezek közül egyik dologra kellene koncentrálni, és arra ráfeküdni.

színészként, rendezőként elhelyezkedni itthon leginkább egyetemi végzettséggel lehet, azzal sem egyszerű. Középfokú végzettséggel nehéz kiemelkedni, művészeti karokon sem nagyon lehet olyat tanulni, ami segíti az elhelyezkedést.

Vagy alkotsz, játszol, felmutatsz valamit, és úgy érvnyesülsz, de ha erről szó lenne, akkor nem hiszem, hogy itt kérdeznél.

aug. 28. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Ne haragudj az értetlenkedésemért, de kvára el vagyok veszve :) mint írtam, zéró információ van a témában. Meglepő, mert állítólag húzszoros a túljelentkezés a művészeti szakokon, mégsincs konszenzus, ami utat tudna mutatni a téma iránt érdeklődőknek. A válaszodra reflektálva: Elhelyezkedni leginkább egyetemi végzéttséggel lehet? Miért, van másik út is? Milyen más képzési formák vannak az egyetemen kívül?
aug. 28. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Léteznek szini tanodák is, ahova jelentkezhet, aki tehetséges, például ez:

[link]

[link]

És itt az egyetem linkje:

[link]

szept. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!