Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pillanatnyilag mérnök vagyok....

Pillanatnyilag mérnök vagyok. Hogyan tudom átképezni orvosnak?

Figyelt kérdés

A nejem hosszabb ideje beteg. Tegnap a nőgyógyász közölte, hogy sürgősen menjen a SOTE női klinikára. Onnan az onkológiára küldtek, onnan az SBO ra

Én is szívesen vennék fel úgy milliós fizetést, hogy az ügyfeleket elzavarom.

#Ne engem hopikáztassanak
aug. 28. 14:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Most az SBO-n várunk. A nejem küzd, hogy kapjon levegőt
aug. 28. 14:24
 2/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Hát először is nagyon sajnálom és remélem mihamarabb jobban lesz.

Másrészt felvételizel orvosira, elvégzed a 6 évet, utána szakosodsz évekig még, leteszed a szakvizsgát és ennyi.

aug. 28. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Kezdd el gyakorolni az olvashatatlan írást és az arroganciát, hogy nem köszönsz, nem mutatkozol be, fél mondatnál közbevágsz másoknak és latinul káromkodni.
aug. 28. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Furcsa ember vagy. A nejed küzd, hogy kapjon levegőt, te meg azon rágodsz hogyan keress sokat munka kerülésével.
aug. 28. 14:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Itt vagyok vele az SBOn. Amiben tudok segítek neki. Levegőt nem tudok helyette venni.
aug. 28. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Kapott tüneti kezeléseket. Bem erre lett volna szükség, hanem a kezelés elkezdésére vagy előkészítésével.
aug. 29. 14:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Miért kell egy orvosnak bármilyen képzés?

Ha egy mérnök hibázik lesittelik. Egy vállalkozónak az ügyfele meg tudja szerezni a teljes vagyonát (a termékfeleősségi rendszer miatt a vállalkozónak kell bizonyítani, hogy nem okozott kárt)

Engem 10-15 éve ügyféltől vitt a mentő kórházba. Az "orvosok" ott álltak fölöttem és megállapították, hogy egyik se tud tenni semmit. Leparkoltak a folyosón. Amikor egy főnök kiverte a balhét (nekem), hogy mit keresek a folyosón, beraktak egy kórterembe. Este, amikor sikerült tisztázni, hogy se vizsgálatra, se kezelésre nem számíthatok, "saját felelősségre" hazamentem.

Nejem gyomor rákját két évig helikobakter fertőzésnek kezelték. Merül fel bármelyik esetben felelősségi kérdés?

Voltam kórházban kivizsgáláson. Két hét után, mivel a "befogadási vizsgálaton" kívül semmi nem történt hazajöttem. A búcsú beszélgetésen (amikor szintén tisztáztuk, hogy további vizsgálatokra csak rosszullét esetén számíthatok, de olyankor "hogy képzelem, hogy velem soron kívül foglalkoznak") a doki megkérdezte, hogy javultak-e a tüneteim. Mondtam, hogy nem. Kérdezte, hogy ma volt-e rosszullétek. Még nem. Beírta: panaszai enyhültek.

Csoda, hogy szeretnék kevesebb munkával, kevesebb felelősséggel, sokkal több pénzt keresni?

aug. 29. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ha valaki gondol az egészségére sok esetben magán úton kell különböző szűrővizsgalatokra eljárnia súlyos pénzekert.
aug. 31. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!