Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvostanhallgatók/ orvosok...

Orvostanhallgatók/ orvosok hogyan döntöttétek el melyik ág érdekel az orvoslásban?

Figyelt kérdés

Én is ebben gondolkozok hogy orvoslással vagy ehhez hasonlóan embereknek akarok segíteni például mint egy pszichológus, csak még nem döntöttem el, hogy mi legyen. Vagy melyik például a legnehezebb?.

Milyen egyetemeket javasoltok hozzá?

Bocs, csak még nagyon elveszett vagyok így 16 évesen,de valami ilyesmivel akarok foglalkozni.

Köszönöm a válaszokat.

aug. 27. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így megy

6 év orvosi egyetemet el kell végezned, utána tudsz szakosodni, ahova van hely stb

aug. 27. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosi és a pszichológia két külön irány, a pszichológus pedig nem orvos. A kérdésedből nem egyértelmű, hogy pontosan mi iránt érdeklődsz, de ha a pszichológia is érdekel, írj nyugodtan. :)
aug. 27. 19:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Mind a kettő érdekelne. Úgy akartam írni, hogy embereken szeretnék segíteni akár egy orvos vagy egy pszichológus, tudom hogy a kettő nem egy és ugyanaz ezért szeretnék "rendet rakni a fejemben".

Köszi azért.

aug. 27. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor gyermekkardiológushoz kerültem, akkor döntöttem el, hogy én is ezt szeretném csinálni: segíteni az embereken. Kardiológiára specializálódom. Persze benne van az is, hogy így saját magamon is tudok segíteni.
aug. 27. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:
De jó! És gyerekkardiológus vagy vagy felnőttekkel is foglalkozol?
aug. 27. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Embereknek nagyon sokféleképpen tudsz segíteni. Mentős is segít, gyógytornász, gyógyszerész is stb
aug. 27. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt osztályon dolgozom mint rezidens.
aug. 27. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!