Nem tudom mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Jelenleg lenne egyképzés a korábban megszerzett szakmához, amolyan szintemelő, ezzel a szakmával jelenleg 4 órában vagyok, és tuti maradok még 5-6 évig, ha addig nem váltok. Most májusban szereztem Bsc diplomát, ezzel egyenlőre nem tudok elhelyezkedni, mert kicsi a gyerekem és a munkalehetőségek másik városban lennének, bejárnom nehéz lenne, mert a kicsit nincs ki rendezze (suli stb). Van már több szakmám, de nem tudom, most bele merjek e vágni, hogy ér e annyit, az hogy még heti 20 órát gyakorlaton legyek+elméleti nap, ez havi 45 ezer forintot adna, ez nem motiváló tényező. Viszont már 38 éves vagyok, és 2015 óta tanulok minden évben valamit, meg előtte is. Úgy érzem fáradok is, meg család mellett a diploma megszerzése is kész művészet volt, ebből indulva, nagyon félek tőle. Sajna nincs kivel megbeszéltem, férjem nem igazán támogat ebben a dologban, lehet neki van igaza? Érdeme lenne megcsinálni (bár ezt ki tudatja előre.)?
aug. 26. 17:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy inkább fejlesszem a nyelvtudásom a diploma mellé?
aug. 26. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha megírnád, mit tanultál, esetleg tudnánk segíteni, hogy van-e értelme annak, amit tervezel mellé...
aug. 26. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Diploma laboratóriumi analitikus, ez a szakmai szintemelő meg általános ápoló
aug. 26. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Az általános ápoló aztán nem szintemelés a diplomához képest.
aug. 26. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez úgy lenne, hogy van gyak ápoló és lenne az ált ápoló, így értettem. Ebből jött a kérdés, hogy így még érné e időt energiát beletenni az ált ápolóiba
aug. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!