Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közületek van aki esti tagozat...

Közületek van aki esti tagozaton fejezte be a sulit vagy szakmát?

Figyelt kérdés
Ha igen, így vissza gondolva pozitív döntésnek tartjátok?

aug. 26. 17:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én nappalin rosszul éreztem magam abban a közegben, ahol voltam. Kétszer buktam. Először tizedik osztályban (a pótvizsgán sem mentem át, mert arra sem tanultam). Utána sikerült az új osztállyal elbukdácsolnom a 12. osztályig, aminek a végén ismét buktattak. Azt tudni kell, hogy egy évet visszamarasztaltak az óvodában, ezért 15 éves voltam amikor a középiskolát kezdtem. Bukás nélkül is 19 évesen érettségiztem volna, két bukással viszont 21 évesen. Emiatt hagytam ott a nappalit. Később befejeztem esti iskolában, akkor már jó eredményekkel. Annyit bánok, hogy nem léptem hamarabb le onnan, és mentem estibe.

Beilleszkedéssel voltak problémáim a nappalin, amivel a kutya sem foglalkozott. A hozzám hasonló diákokat magukra hagyták a tanárok.

aug. 30. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!