Milyen tanulmányi átlagot kell megtartani a Corvinuson hogy az állami finanszírozás megmaradjon?
Figyelt kérdés
aug. 22. 18:08
1/8 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy a TVSZ-ben nincs benne?
2/8 anonim válasza:
Attól függ melyik szak, kérlek írd le azt is.
3/8 A kérdező kommentje:
Alkalmazott közgazdász/ Nemzetközi gazdálkodás
aug. 23. 01:24
4/8 anonim válasza:
2s vagyok
En AK-s vagyok, szerintem ilyen 4.2 korul lehet, de ez nagyon simán teljesitheto, NG-n ott ilyen 4.5-re tippelnék, mert ott nagyon sok a kitűnő vagy aközeli. Ha bármi kérdésed lenne, írj privátot nyugodtan
5/8 anonim válasza:
NG-n most 4.82 volt. (:
Te talán a többi szakokon nem szokott ilyen magas lenni.
6/8 anonim válasza:
A kérdező nem az ösztöndíjra kérdezett hanem, hogy ne essen ki az államilag támogatott helyről fizetősbe.
Szerintem ilyen nincs, ha egyszer felvettek, akkor mit tudom én 8 félévet, vagy ahány féléves maga a szak államilag támogatnak +/-2
7/8 anonim válasza:
6) a Corvinuson ez nem így van. Minden év elején a legjobb x% marad benn államin, a többiek átkerülnek. Egyáltalán nem számít, hogy valaki államin vagy önköltségesen indult.Ezekhez is nagyon magas szokott lenni a határ, amit az 5-s ír.
8/8 anonim válasza:
Évfolyamtól is függ nekem annak idején 3.0, de előttem lévőknek csak 2.8. épp mikor írtad alá a finanszírozási szerződést olyan feltételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!