Szerintetek műkörmös vagy fodrász tanfolyamat érdemes elvégezni?
Figyelt kérdés
Mind a kettő nagyon érdekelne, talán a fodrászat még inkább, csak nagyon megvagyok ilyedve, hogy nem lennék benne elég ügyes és nem merek egy tanfolyamra sem jelentkezni, meg nem is tudom melyik lenne a legjobb. Ti tudtok valami jó fodrász tanfolyamot ajánlani amit munka mellett is eltudok végezni?
23/L
aug. 16. 08:02
1/3 anonim válasza:
Csak így random belegondolva, én azért ajánlanám a fodrászatot mert ott férfiakat és nőket is fogadhatsz, műkörmöshöz gondolom nem jár annyi férfi ^^'
2/3 anonim válasza:
Műkörmös szakma nagyon telített, és bárki el tudja végezni szinte. Fodrászhoz már tehetség is kell, nem is kicsi. Szerintem először tanuld ki a fodrászt, majd egy műkörmöst, és így mind a kettővel tudsz foglalkozni.
3/3 anonim válasza:
Műkörmös szakma túl kompetitív, a fodrász szakma meg elképesztően egészségtelen és káros a sok vegyszer miatt. Ismerek egy pár fodrászt, aki elvetélt. (Nem biztos azért, hogy azért vetélt el, mert sok vegyszerrel érintkezett - ezt nem tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!