Továbbtanulás 2023- as érettségivel új rendszerben?
2023-ban érettségiztem. Egy 74% os emelt angollal, 86 kozép tori, 83 kozép etika, 61 k magyar, 26 k matek.
Hozott pontszámok 4-5 általánosságban. A tavalyi számítással 370+ ponttal fel is vettek a közszolgálati egyetemre de nem mentem végül el ezzel az évvel együtt két év kihagyások lenne. A kérdésem az én 23-as érettségim is az új számítással fogják beszámítani? mert kiszámoltam és kb 260 pontot ad a felvi kalkulátor és nem értem hogy akkor lényegében nekem ennyi volt 100 ponttal kevesebbet számol ez az új rendszer akkor már ennyi volt nekem a tanulás. Kérlek ne írjatok miert nem jártam előbb utána stb miért nem mentem el, mentális problemak miatt legfőképpen.
Igazából beírtam az eredményeim a kalkulátorba és nem értem hogyan számol 260 pont… Gondolom akik nem az új rendszerben érettsegiztek nekik is ugyanúgy az új rendszer eljárása szerint számítjak a pontjait.
Köszönöm ha valaki ír választ.
Eddig csak az egyikre lehetett beszámítani, vagy emelt érettséginek, vagy nyelvvizsgának. Nem hiszem, hogy ez változott, de nézz utána.
A mostani évtől minden egyetem maga dönti el, hogy mire ad pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!