Az új felvételi rendszerben a korábban szerzett érettségik ugyanannyit fognak érni?
Ha idén érettségizek, de csak jövőre szeretnék továbbtanulni, akkor az én érettségim is ugyanannyit fog érni az új rendszerben, mint azoké, akik a 2020-as NAT szerint vizsgáznak?
Olvastam, hogy a középszintű érettségi kevesebbet fog érni mint az emelt, de ha jól értettem ez mindenkire vonatkozik. Ugye nincs ilyesmi szabály arra vonatkozóan, hogy a korábban végzettek eredménye kevesebbet ér majd?
Remélem érthetően fogalmaztam meg a kérdésemet. Felvin erről nem találtam semmit.
Ezt olvastam és írtam is a kérdés alatt, de mivel ez azokra is vonatkozik, akik 2024-ben végeznek, ezért ez nem jelent hátrányt. Tehát nem ez volt a kérdésem.
Az a kérdésem, hogy lesz-e valamilyen hasonló szabály, ami miatt az én idei érettségim kevesebb pontot fog érni a jövőre érettségizőkénél?
Én ezt értem, de még mindig nem ez a kérdésem... Ebből nem lesz hátrányom, mert nekik is kevesebbet fog érni a középszintű érettségijük, nem csak nekem.
A kérdésem továbbra is az, hogy mondjuk az én idei 85%-os emelt bioszom az jövőre annyit fog-e érni, mint azoknak a 85%-os emelt biosza, akik abban az évben írják majd a vizsgát?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert láttam, hogy az új, 2020-as NAT-ra épülő feladsor merőben eltér majd a korábbiaktól, tehát logikus lenne ha különbséget tennének, de erre vonatkozó információkat nem találok sehol.
A kérdésem továbbra is az, hogy mondjuk az én idei 85%-os emelt bioszom az jövőre annyit fog-e érni, mint azoknak a 85%-os emelt biosza, akik abban az évben írják majd a vizsgát?
Igen az emlet érettségid ugyanannyit fog érni.
DE pl ha középszintű étrettségoin 100 ppontot érsz el az csak 67 ponto fog érni 2024-től. Tök mind1 mikor érettségiztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!