A sebészet hany éves egyetem?
Lassan el kellene döntésem mi legyek és egy családi tragédia után az agysebeszet fordult meg a fejemben csak kíváncsi vagyok mennyi egyetem,mennyire nehéz és így ehhez kapcsolódó dolgok érdekelnének...
Köszönöm szépen előre
A sebészet NEM egyetem, figyelj a fogalmazásodra.
Ahhoz, hoyg sebész legyél, elöször el kell végezni az orvosi egyetemet (6 év), rezidensként dolgozni még 4 évet, utána letenni egy szakvizsgát. Ha szerencséd van, és jó helyre kerülsz a rezidensképzés alatt, lehet belöled jó sebész. De nem könnyü már az egyetem sem, a szakképzésnél megfelelö helyet találni szintén nem egyszerü, ez idö alatt megélni sem könnyü és nem egy laza idöszak, gyakorlatilag folyamatosan ott kell lenned vagy tanulni hozzá.
Vagy egy egyszerű lánynak milyen foglalkozást ajánlanátok?
Nem szeretek kozeppontba lenni,megbízhatónak gondolom magam, elég jól tanulok mindenben úgy a kozepestol jobb vagyok semmibe nem egy nagy ász de kB matekból egy 10/7, bioszbol 10/9, kémiából 10/7,
toribol 10/10( csak tanulni kell :D)
6 év orvosi + 6 év rezidensi képzés minden sebészet, többek között az idegsebészet is. De rezidensként már dolgozol.
Egyébként nőként sajnos nem feltétlenül egyszerű benne elhelyezkedni.
Olvass utána, vagy ha ez meghaladja a képességeidet akkor keress más szakmát
Ezzel a motivációval amúgyis 0 az esélyed
Habár eléggé kamunak tűnik a kèrdès
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!