Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyiket érné meg jobban tanulni?

Melyiket érné meg jobban tanulni?

Figyelt kérdés
A gyógyszertári asszisztens vagy villanyszerelő szakmát? Mindkettő érdekel. Tudom, hogy a villanyszerelésben több pénz van, de talán mintha a szívem jobban húzna a gyógyszertári asszisztens szakma felé.

aug. 9. 21:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom hova akarsz járni ahol még szakirányt is lehet választani, de szerintem a legtöbb pénz az épületvillamosságban van. Aszisztenishez nem értek de jóval könyebb munkának tünik. Azt is ved figyelembe hogy a villanyszerelésnek nagy a szerszám igénye rengeteg pénzt kell beleölni hogy tudj dolgozni de tanfolyam kevés tudást ad. Mielött elkezdenéd a villanyszerelő szakmát lehet érdemes lenne rákérdezned ezeknél a munkalehetőségeknél hogy fel fognak e venni ha meglesz a szakmád de nincs gyakorlatod. Azért nem szertem szerelni a lámpákat mert még mindig eröltetik a fénycsőveket, és ezeket a lámpákat egy ember nem tudja felrakni két ember kell hozzá, és létrázni se szeretek. Csináld meg mindketött ha nem tudsz dönteni talán ez a legjobb tippem.
aug. 15. 15:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Nekem azt mondják, hogy nagyon könnyen el lehet helyezkedni a villanyszerelővel, lehet saját vállalkozásom is, jól kereshetek és ilyenek. Mit gondolsz erről? Egyébként Békés megyében élek.
aug. 16. 09:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Az utóbbit már írtam...😅
aug. 16. 09:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem ismerem kelet agyarország gazdasági helyzetét, te élsz ott ezt neked kell tudni. Annyit viszont tudok keleten nagy a szegénység, sokkal szegényebb mint a nyugati régió, év Veszprémben élek itt van munka. De mivel nagy magasságban nem tudok dolgozni mert tériszonyom van ezért utcai lámpa szerelés, ipari villanyszerelés, FAM és a többi nálam kiesik. Ezért is vagyok karbantartó mert ott nem kell nagy magasságban dolgozni, én is tanfolyamon agyalok, én se leszek már fiatalabb ezért valami könnyebb munkát keresek. Én épületgépész technikusban agyalok (Itt nincs magasban végzet munka ha a klímatechnikát nem csinálok), vagy rendszergazda vagy műszerész. 2 töt csinálhatok ingyen a szakképzési centrumnál. De hogy válaszoljak arra amit írtál, nehéz pontos választ arra adni hogy mennyi munkád lesz, ha alkalmazottként akarsz dolgozni ott fel lehet mérni az álláskereső portálokon hogy mennyi munka van. Ha vállalkozó vagy ott befolyásolja a sikert a szaktudásod a szerszámozottságod és az hogy mennyire tudsz bánni az ügyfelekkel, ezeket kell megoldanod hogy menjen a munka. De hogy mennyire van békésben kereslet erre én azt nem tudom. Itt Veszrémben el lehet helyezkedni villanyszerelöként.
aug. 16. 13:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Írhatok privátban?
aug. 16. 13:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Írhatsz.
aug. 16. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!