Melyik két szakmát érdemes tanulni?
Ezek közül melyik két szakmát érdemes kitanulni, amik keresettek és könnyű vele elhelyezkedni még vidéken is?
Az egészség ügyben mindig lesz munka lehetőség
Csak sajnos nem fizetik meg
Neked kell el dönteni megéri e ennyi pénzért azt a munkát végezni
Sztem megéri az eü...
Nem akarok munkanélküli lenni ...itt legalább embereken segíthetek ha elvégzem a képzést, és nem aktakukac leszek
2 nem csak ápolói szakma van, hanem pl. laboros dolgok is
Engem például amikor felvétel volt elkuldtek, hogy már betöltöttük a helyet. Annyit szeretnék () - ben megegyezni, hogy egészségügyi főiskolát végeztem.
Minden jót kívánok, sok sikert.Annyi, hogy laborba vagy ugyfelszolgálatra akarsz menni 20 kg serteshust , kávét, italokat mindent vigyél az illetékesnek.
#8: Tudom, csak pont az egészségügy az az egyetlen terület a választható szakmák közül, ahova undorodnék menni. 😅 Minden érdekelne a fentiek közül, csak ez nem.
Inkább kitanulnám a kereskedelmi értékesítő szakmát és mennék valahova árufeltöltőnek minimálbérért, mint az egészségügy, hiába fizetne jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!