Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik weboldal segített az...

Melyik weboldal segített az angol tanulásban?

Figyelt kérdés

Kérek minden válaszolót érdek nélkül, őszintén írja meg a válaszát.

Magántanárra sajnos most nincs keretem.

1 év múlva szeretnék középfokból vizsgázni.

A cursohub oldallal szemezgetek, de nem találtam róla semmilyen vélemény eddig, meg hát az oldal nem is magyar így azt sem tudom, hogy a leckéket magyarul kapnám e meg.

2024. aug. 7. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Te biztos az vagy, tök jó. :))
2024. aug. 10. 14:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy egy weboldalt sem írt senki, mert könyveim vannak de gondoltam rásegítek egy weboldallal és előfizetek az angolra.
2024. aug. 12. 17:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kell semmire se előfizetni. Tanulni kell, célzottan, és minél többet használni.
2024. aug. 12. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem, hogy milyen a szinted, pont azért, hogy az alapján hátha tudok ajánlani. Teljesen mást tanácsolnék annak, aki még egy szót se tud, és annak, aki már magára a nyelvvizsgára készül.
2024. aug. 12. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:
2024. aug. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!