Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik weboldal segített az...

Melyik weboldal segített az angol tanulásban?

Figyelt kérdés

Kérek minden válaszolót érdek nélkül, őszintén írja meg a válaszát.

Magántanárra sajnos most nincs keretem.

1 év múlva szeretnék középfokból vizsgázni.

A cursohub oldallal szemezgetek, de nem találtam róla semmilyen vélemény eddig, meg hát az oldal nem is magyar így azt sem tudom, hogy a leckéket magyarul kapnám e meg.

2024. aug. 7. 17:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Egyik sem. Nekem ami bevált, az az Oxford angol nyelvtan. Nettel hiába próbálkoztam.
2024. aug. 7. 17:06
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz meg direkt B2-es nyelvvizsgára felkészítő könyvvel. Ezek minden feladatot lefednek, hasonló a felépítésük, van hozzájuk CD és megoldókulcs, stb.
2024. aug. 7. 17:43
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Milyen szinten vagy most? Nem mindegy, hogy x szintről kell felhozni a nyelvtudásod vagy pedig kimondottan a nyelvvizsgára szeretnél készülni.
2024. aug. 7. 18:32
 4/15 anonim ***** válasza:
48%

angoltanulás - egy szó!

ne középfokból vizsgázz, hanem angolból!

mindegyik weboldal segít, amelyik angolul van

de ne az legyen az alap, hanem egy számodra megfelelő szintű, megbízható nyelvkönyv munkafüzettel, hanganyaggal, mindennel együtt

és mellette kiegészítésnek használj még bármit, minél több mindent angolul nézz, olvass, stb., de ha nincs egy alap tankönyv, nulláról kell feltalálnod a nyelvtanulást, amihez tökre nem értesz, lásd be, úgyhogy abszolút időveszteséges emberkísérlet lesz csak belőle

2024. aug. 7. 20:36
 5/15 anonim ***** válasza:

az oxford university press meg a cambridge university press kiadványai mind megbízhatóak

de a "nyelvtan" könyvek is csak kiegészítésnek jók az alap tankönyv és munkafüzet mellé

2024. aug. 7. 20:37
 6/15 anonim ***** válasza:
20%
Tanulni kell. Az a gyanúm, te szeretnél valami sárkányfű cseppeket, amelyeket az esti söradaghoz adagolva beléd szivárog a tudás. Fogd meg bármelyik ismert nyelvtanulókönyv sorozat könyveiből a megfelelő kötetet, és rajta, juss el az upper-intermediate szint könyv végéig. Külföldi források szerint kb 150 óra tanulás kell egy szintet ugrani (0-A1-A2-B1-B2). Mivel te egyedül próbálod meg, inkább 200 óra kell szintet elsajátítani.
2024. aug. 7. 22:34
 7/15 A kérdező kommentje:

Külön írtam és már sörívó vagyok :D

Köszönöm a többieknek még nézelődöm.

2024. aug. 8. 15:41
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
pont az a baj, hogy egybe írtad, mondom...
2024. aug. 9. 21:54
 9/15 anonim ***** válasza:

vagyis hogy külön, na

szóval úgy kell írni helyesen, ahogy én írtam: angoltanulás

2024. aug. 9. 21:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Te nem vagy 100%-os az biztos.
2024. aug. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!