Egyetemi év kihagyása, kell e valamit csinálni
beiratkozás kihagyásán kívül?
Figyelt kérdés
Ez évben érettségiztem és felvételiztem. Az első helyre nem vettek fel nem sok hílyán erre fel azt találtam ki hogy kihagyok egy évet addig önkéntes tartalékos katonai szolgálatot végzek ami után majd jár többlet pont meg ösztöndíj. Viszont a másik iskola meg már folyamatosan bombaz az emailekkel. Regisztráltak neptunra főleg onnan jönnek a levelek. Én úgy tudom elég ha nem megyek el a beiratkozásra és ezzel le van tudva jövőre újra felvételizek.
Jól tudom? Nem kell valami mást is intézni? Mondjuk a neptunos email cimemet vissza szívni mert lehet baj lesz vele majd jövőre?
Most meg vagy lepődve azon, hogy bár tök feleslegesen beírtál egy szakot, ami nem is érdekel, felvettek, és nem olvasnak a gondolataidban?
Talán illene írni nekik, és akkor nem frusztrál az egész.
aug. 6. 15:08
2/9 anonim válasza:
Ha nem iratkozol be nincs jogviszony es jovore is jelentkezhetsz, a neptun kodod marad stb. Nem kell nekik irni
aug. 6. 15:24
3/9 anonim válasza:
Gratulalok, elvettel egy helyet olyantol, aki szivesen ment volna oda. 🙄
aug. 6. 19:36
4/9 anonim válasza:
3. Nem tehet arrol ha meggondolja magat vagy jobb lehetosege akad. Lehet az az illeto jobb helyre kerul
aug. 6. 20:28
5/9 anonim válasza:
Nem!
aug. 6. 22:30
6/9 anonim válasza:
#3: Minden jelentkezőnek megadatott a lehetőség, hogy elérje a szükséges ponthatárt.
aug. 7. 05:33
7/9 anonim válasza:
és? aki nem érte el az nem azért nem lett felvéve mert valaki más igen és aztán meg meggondolta magát
aug. 7. 09:54
8/9 anonim válasza:
7 tevedesben vagy. A ponthatar a jelwntkezok szamatol fugg kizarolag... na most ha pl 435 volt a ponthatar, ee volt egy wmber 434 ponttal, akkor az a 434 pontos a kerdezo miatt nem jutott be. A kerdezo nelkul 434 pont lenne azon a szakon a ponthatar.
aug. 7. 10:24
9/9 anonim válasza:
De akkor se erte el a pontot tehat nem feltetlen annak a hibaja, mindig azok kapnak elsobbseget akiknek boven atlepi a hatart.. felesleges ezen vitazni en is meggondoltam mar magam 2x is az egyetemmel kapcsolatban es senki nem esett nekem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!