Akinek nincs elképzelése, hogy mi szeretne lenni, milyen képzést, egyetemi szakot válasszon?
Figyelt kérdés
Ha létezik ilyen "jolly-joker" kategória persze.aug. 4. 14:21
11/13 anonim válasza:
Az ismerőseim, akik nem tudták mit akarnak, azok gazdálkodás és menedzsmentre vagy kereskedelem és marketingre mentek. Elvétve még volt turizmus és vendéglátás is.
12/13 Senior Séf válasza:
És miért pont egyetemre akarsz menni? Menj el, dolgozgass itt-ott, próbáld ki magad itt is, ott is, és közben figyelj. Én is ilyen későn érő típus voltam, így fordulhatott elő, hogy két, sohasem hasznosított diplomával a hátam mögött 50 évesen jöttem rá, hogy nekem milyen örömöt okoz a nyers fa érintése, illata. Azóta csak fával barkácsolok, és a horgászcuccomban is van egy darab szilfa, amit fogdosok kapáshiányos időszakban.
13/13 anonim válasza:
Gazdasági tudás szinte bármilyen pozícióban hasznos lehet. Az alapként elvart angol mellé még megtanulnek egy ritkábban beszélt idegen nyelvet. Francia, kínai, svéd stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!