Mozdonyvezető gyakornokként lehetséges diakhitelt felvenni?
Figyelt kérdés
aug. 3. 18:50
1/5 anonim válasza:
Ha van aktív hallgatói jogviszonyod akkor igen, egyébként nem.
2/5 anonim válasza:
A képzés díját a cég állja és valamennyi fizetést is biztosít a tanfolyam alatt. A diákhitelt viszont a felsőoktatásban tanulók tudják igénybe venni.
3/5 A kérdező kommentje:
2
Sajnos az a fizetés amit tanfolyam alatt kapnék az nagyon kevés :/
aug. 4. 08:16
4/5 anonim válasza:
Mozdonyvezető gyakornokként munkaviszonyt létesítesz a céggel. Nem tudom melyik cégről van szó, de ahol én csináltam a tanfolyamot, ott már gyakornokként a mozdonyvezető alapfizetést kaptam, 2 éve volt br. 3000 € körül, erre jöttek még a különböző pótlékok amikor már a felügyelet alatti vezetést csináltuk. A tanfolyam ideje alatt pedig mindenkit 4 csillagos szállodában helyeztek el, hogy ne kelljen napi szinten ingázni. Reggeli is benne volt, ebédmenü pedig 9 € az iskola melletti étteremben. Azért ebből meg lehet élni. Keress normális céget.
5/5 A kérdező kommentje:
4.
MÁVrol van szó.
A cég amiről beszélsz a DB Cargo ? Oda is jelentkeztem, de sajnos nem vettek fel, ott is hasonló juttatásokat adtak volna.
szept. 4. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!