Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki tud jól pontot számítani?

Valaki tud jól pontot számítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok a mostani felvételi eljárásban valaki tudna nekem pontot számítani? Nagyon hálás lennék.

Tanulmányi jegyeim (11.-12. Évfolyam)

Magyar nyelv: 5-3

Irodalom:4-4

Történelem:4-3

Matematika:2-2

Angol nyelv:3-3

Kereskedelmi ismeretek:4-3

Érettségi százalékok:

Magyar nyelv és irodalom:38%

Matematika:27%

Történelem:46%

Angol nyelv:45%

Kereskedelmi ismeretek:40%

Emelt érettségi:

Kereskedelmi ismeretek:37%

Szakmai vizsga: 4-es (kereskedő)

Nem várok a legjobbra és tudom nem fényesek a jegyeim és nem is büszkélkedek vele.

Ha valaki tudna egy végleges pontszámot számítani nekem azt nagyon megköszönném! :)

aug. 2. 16:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
89%
19 persze majd megírom neked a lakcímem, édesanyám nevét, tajszámom meg mindent is XDDDDDDDDDD de majd pofára esel pótfelvételin. Puszika
aug. 2. 18:08
 22/31 anonim ***** válasza:
85%
20 45%-os emeltet se tudott összehozni, mit vársz tőle, csak puffogni tud
aug. 2. 18:09
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
aug. 2. 18:38
 24/31 anonim ***** válasza:
79%

Egyetlen érettségi tárgyadból sem sikerült elérned legalább 50%-os eredményt. Az egyetem osztályozásában így az összes vizsgád bukó lenne, ráadásul ott egy vizsga sokkal nehezebb.

Sajnálom, hogy kikönnyítették a bejutást, pár éve ilyen eredményekkel az egyetem közelébe se mehettél volna.

aug. 2. 19:57
 25/31 anonim ***** válasza:
21%
24. Pont ezaz hogy most rohadt nehéz bekerülni, 2 db 75%-os emelttel és maxos intézményi pontokkal tud 400 pont fölött elérni valaki eredményt. De ez az idióta azt hiszi, hogy a 2es és éppenhogy 3as érettségijeivel majd keresni fog engem hogy felvették valahová 🤣🤣🤣 aztán osztálytársam is azt centizi ki, hogy 2 db 90%-os emelttel is csak 460 pontja van, ami még mindig nem elég neki elte jogra, pedig a legokosabb ember, akit ismerek
aug. 2. 20:19
 26/31 A kérdező kommentje:
Itt csak az a baj hogy kulturáltan is meg lehetett volna írni tudod, hogy "hm igen elég rosszak az eredményeid nem sok esélyt látok" és nem egyből neki ugrani az embernek. Itt tart a társadalom xD
aug. 2. 22:01
 27/31 A kérdező kommentje:
Amúgy akkor ne itt ugass nyugodtan írhatod ki vagy privátban. :)
aug. 2. 22:02
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

26 én azt nem értem, hogy amikor elkezdted leírni ezeket a 20-30%os érettségiket, akkor se volt egy leheletnyi gondolat se az iránt, hogy ilyen eredményekkel nem sok az esély? Még azok is szenvednek a 2/3olás miatt, akik egyébként 80%os érettségit írtak és csak 50 pontot ér az most. A 30%os érettségid meg ér vagy 20at. Az emeltre nem kapsz plusz pontot. Azt inkább írd újra, esetleg egy másik emeltet is megpróbálhatnál. De már 1 után is kapsz 50 plusz pontot. Nyelvvizsgád gondolom 45%-os közép angollal nincs. Az is tudna egy 25-30 pontot rádobni. De akinek még ennyi sincs meg, az tényleg ne járjon egyetemre.

A privát elérhetőségemet meg még mindig nem fogom kiadni. A személyes ismerősök közül se jelölgetek, követgetek vissza mindenkit. Hiába írnál rám facebookon, évente 1x ha ránézek. Nem lennél vele sokkal előrébb.

aug. 2. 22:52
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én próbáltam segíteni a másik kérdésnél, de mivel gyanítom, te is tudod, hogy valamit benéztél, eltűntél. A fb-csoportban kaptál választ, nincs plusz pont a 45% alatti eredményre. Hiába kamuzod, hogy de a barátnőd megkapta.
aug. 3. 07:24
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
A 28-as jól írja. Én a helyedben csinálnék legalább egy nyelvvizsgát és az érettségin is javítanék. Idén sokkal kevesebb pontot ért ugyanaz az eredmény, amivel tavaly simán be lehetett kerülni. Nekem pl. tavaly 493 pontom lett úgy, hogy van két B2 nyelvvizsgám és egy emelt szintű 93%-os érettségim. Idén ugyanez 420 pontot ért "csak".
aug. 3. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!