Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki tud jól pontot számítani?

Valaki tud jól pontot számítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok a mostani felvételi eljárásban valaki tudna nekem pontot számítani? Nagyon hálás lennék.

Tanulmányi jegyeim (11.-12. Évfolyam)

Magyar nyelv: 5-3

Irodalom:4-4

Történelem:4-3

Matematika:2-2

Angol nyelv:3-3

Kereskedelmi ismeretek:4-3

Érettségi százalékok:

Magyar nyelv és irodalom:38%

Matematika:27%

Történelem:46%

Angol nyelv:45%

Kereskedelmi ismeretek:40%

Emelt érettségi:

Kereskedelmi ismeretek:37%

Szakmai vizsga: 4-es (kereskedő)

Nem várok a legjobbra és tudom nem fényesek a jegyeim és nem is büszkélkedek vele.

Ha valaki tudna egy végleges pontszámot számítani nekem azt nagyon megköszönném! :)

aug. 2. 16:37
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:

A százalékok mellől le maradtak a jegyek bocsánat!

Az érettségi százaléknál:

2,2,3,3,3

Emelt érettségi:

3

aug. 2. 16:39
 2/31 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem használod a felvi kalkulátorát?
aug. 2. 16:41
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
Mégis hogyan számoljunk pontot ha nem írod hova szeretnél felvételizni? Soroljuk fel az összes szakot, vagy mi? Orvosira pl nulla pontod van, mert nem teljesítetted a követelményeket.
aug. 2. 17:08
 4/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha akkor felvételiznél amikor én tettem akkor 0 pontod lenne, mivel nem éri el a jogszabályi minimumot. Talán, ha jól emlékszem ezt már eltörölték, de attól még nem mentek ez alá a ponthatárok, szóval esélytelen.
 5/31 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen rossz érettségikkel miért akarsz egyetemre menni? Szerintem 200 pontod sincs meg és még többlet pontot sem kapsz, mert nem éri el a 45%-ot az emelted. De amúgy leírhattad volna melyik egyetem melyik szak mert mindenhol más a pontszámítás. Egészségügyi szakon nem fogadják el a töri érettségit, gazdaságinál meg a magyart, abból nem lehet pontot számítani. Szóval kb minden szakon másmennyit ér a pontod.
 6/31 anonim ***** válasza:
92%
Egyetemi, kar, szak nélkül nem lehet pontos számot mondani.
aug. 2. 17:09
 7/31 A kérdező kommentje:
Obudai egyetem keleti karoly gazdasagi kar- kereskedelem és marketing alapszak
aug. 2. 17:15
 8/31 anonim ***** válasza:
63%
Hát gazdasági szakról milyen matek érettségivel ki fogsz bukni mint a picsa 😅
aug. 2. 17:16
 9/31 A kérdező kommentje:
Tavaly 320 pontom volt bár hogy, hogy azt nem tudom, akkor felvettek a BGE KKK kereskedelem és marketing szakra.
aug. 2. 17:16
 10/31 A kérdező kommentje:

Nem oksokodo véleményeket kértem, tudom hogy szar lett az érettségim meg úgy minden ha úgy nézzük.

De amúgy meg BGE-n voltam 1 évet és teljesen tudtam hozni a szintet matekon képzeld. :)

aug. 2. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!