Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jogorvoslaton kívül mit tudok...

Jogorvoslaton kívül mit tudok még tenni ha olyan szakra nem vettek fel, ahová már két éve felvettek?

Figyelt kérdés

Két éve felvettek ugyanarra a mesterre, amire most is jelentkeztem, viszont anno még az első félévben abbahagytam, mert nem voltak olyanok a körülmények, hogy folytatni tudjam.

Egyszerűen nem tudok felfogni, hogy hogyan lehet egy rendszer és a mögötte ülő emberek ennyire roncsok.

Bárkinek bármi tanácsa?

aug. 1. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

"mit tudok még tenni"

. Jövőre újrafelvételizni.

aug. 2. 08:38
 12/12 anonim ***** válasza:
68%
Nézd meg mennyi volt idén oda a ponthatár, mert mindig a legutoljára felvettnek a pontja a mérvadó. Idén jobban teljesíthettek a diákok. A mesterire nem tudom, hogy hogyan számolják a pontomat, mert előre az nem lehet kiszámolni, mert van külön szóbeli valahová +egyéni elbeszélgetés… az sem mindenhová…szóval nézd meg mire mennyit kaptál úgy számold ki és nézd meg az e-felvi felületén, hogy mennyit kaptál. És ha egyezik a kettő akkor ennyi a pontod. Ha a ponthatár meg ebben az éven magasabb mint a te pontos, akkor sajna nem kerültél be. Pl neked van 74 pontod, de a ponthatár 82 volt…
aug. 2. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!