Pótfelvételin mennyit mennekfel a pontok?Pár pont választ el a rendes ponthatártól,de félek kicsúszok! Van egy másik iskola Pesten, viszont messzebb is van és sztem többen is jelentkeznek majd ezért talán nagyobbat fogugrani a ponthatár!Tapasztalat?
Figyelt kérdés
júl. 30. 22:41
2/5 anonim válasza:
Hát, szerintem lesznek meglepetések.
Én ELTE-ÁJK munkaügyre jelentkeztem, 500 ponttal. Először be se akartam írni a ktg-t, mondván ezzel be kell kerülnöm államira. Szerencsére beírtam, mert bár több volt a jelentkező államira, mint tavaly, mégsem indult a szak államin, ktg-n pedig 500 lett a ponthatár. Most hirdetik újra államin, és ott bármi lehet. Azért nagyon durva lesz, hogy max ponttal megszivattak bennünk, és póton ennél kevesebbel be lehet kerülni majd államira (mert csak a ktg nem lehet 500-nál kevesebb).
3/5 A kérdező kommentje:
Óvodapedagós, GFE és KRE Pest levelező
júl. 30. 23:05
4/5 anonim válasza:
#2 bocsi, a kérdés szempontjából nem releváns, de máshol is olvastam ilyet, hogy önköltséges indul, állami nem. De ez hogy lehet? A józan eszem azt mondaná, hogyha van elég jelentkező, akkor ilyen nem lehet. Miről nem tudok?
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, 4. Eddig nem annyira zavart, bent vagyok, kész. De így, hogy póton hirdetik, durva. Több volt az első helyes jelentkező, mint tavaly a felvett... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!