Egyetemen így meg fogok “maradni”?
Felvételt nyertem egyetemre, informatikai szakra.
Mivel az informatika nem okoz gondot, sőt matekbol is jó vagyok így azok miatt nem aggódók.
Az angolom gyenge.
Most nyári szünetben rá állok az angolra és persze egyetem közben is tanulom.
Szóval mondhatjuk hogy majdnem nulla angollal kezdenék neki a sulinak.
Így van értelme, vagy elbukok már az elején?
Sajnos nagyon rossz angol tanárom volt, de most találtam egy nagyon jó angol tanárt.
Egyebkent kerdezi: mondod hogy nullan allsz az angollal: erettsegi elott a do-t es does-t se tudtam normalisan hasznalni. Ket honap magantanarral, negyesre erettsegiztem kozepszinten. Ra egy evre meglett a kozepfoku nyelvvizsgam.
Azota ketszer voltam kinn kulfoldon, (egyszer egy nagyon nehez holland egyetemen maskor meg a gyakorlatomat csinaltam kinn) lass csodat a gyakorlatban megtanultan angolul. Nem vagyok most se perfect, de remek barataim lettek, eltudtam vegezni kinn egy szemesztert, es boldogulok
Vagj bele es gyakorlatban hasznald a nyelvet. Nem felvagaskent irtam le, hanem en is kb nullarol kezdtem es az elmult par evben eljutottam oda hogy kulfoldivel lett parkapcsolatom is:))
Mindenkinek köszönöm a segítő , biztató válaszokat.
12-es válaszoló.
Köszönöm hogy le írtad, motivációt adtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!