Egyetemen így meg fogok “maradni”?

Figyelt kérdés

Felvételt nyertem egyetemre, informatikai szakra.

Mivel az informatika nem okoz gondot, sőt matekbol is jó vagyok így azok miatt nem aggódók.

Az angolom gyenge.

Most nyári szünetben rá állok az angolra és persze egyetem közben is tanulom.

Szóval mondhatjuk hogy majdnem nulla angollal kezdenék neki a sulinak.

Így van értelme, vagy elbukok már az elején?

Sajnos nagyon rossz angol tanárom volt, de most találtam egy nagyon jó angol tanárt.

júl. 28. 00:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10 erre az 1 hónapra már mindegy
júl. 28. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent kerdezi: mondod hogy nullan allsz az angollal: erettsegi elott a do-t es does-t se tudtam normalisan hasznalni. Ket honap magantanarral, negyesre erettsegiztem kozepszinten. Ra egy evre meglett a kozepfoku nyelvvizsgam.

Azota ketszer voltam kinn kulfoldon, (egyszer egy nagyon nehez holland egyetemen maskor meg a gyakorlatomat csinaltam kinn) lass csodat a gyakorlatban megtanultan angolul. Nem vagyok most se perfect, de remek barataim lettek, eltudtam vegezni kinn egy szemesztert, es boldogulok

Vagj bele es gyakorlatban hasznald a nyelvet. Nem felvagaskent irtam le, hanem en is kb nullarol kezdtem es az elmult par evben eljutottam oda hogy kulfoldivel lett parkapcsolatom is:))

júl. 28. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem most gondoltam, hanem később. Vagy menj Erasmusra, az is jó cucc lehet. Amúgy az info nyelve az angol, úgyhogy igen, elég fontos
júl. 28. 23:11
 14/16 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a segítő , biztató válaszokat.

12-es válaszoló.

Köszönöm hogy le írtad, motivációt adtál.

júl. 29. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
12 vagyok, igen az erasmus remek otlet, viszont kb az ELTE-n kivul alig lehet menni erasmusra. En is igy voltam 8 honapot kinn. Orakig tudnek az elonyeirol beszelni, de tenyleg ott tanultam meg angolul. Es a holland egyetem, ami rengeteget kert (tudast) tanitott. Mind emberileg, mind nyelvtudasban. Minden szakcikk angolul ment, ra voltam kenyszeritve. Ha nem is erasmussal de lehet kulfoldon onkenteskedni is. Hamar radragad az angol csak akarnod kell
júl. 29. 05:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, az EVS programmal. Az sem hülyeség
júl. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!