De nem tudom hogy a tananyagok magyar vagy angol nyelven lesznek leadva?
Levelezore jelentkeztem, mert mellette dolgoznom kell.
Tudom nehezebb lesz így, de érettségit is így csináltam és emelt matek és emelt infobol jeles lettem, 90% illetve 87%.
Meg azt sem tudom hogy a ZH-k között lesz e olyan ami angol nyelven lesz?
Mert ilyenről is hallottam.
júl. 28. 00:26
3/16 anonim válasza:
Magyar nyelven lesz leadva, angolul nem kell beszélni.
júl. 28. 05:04
4/16 anonim válasza:
De a kódoláshoz kell egy nagyon minimális angol tudás.
júl. 28. 08:46
5/16 anonim válasza:
Tényleg csak minimális angol tudás kell, ez lesz a legkevesebb problémád, emiatt nem érdemes kihagyni 1 évet.
júl. 28. 08:59
6/16 anonim válasza:
De ne a megmaradás miatt tanulj angolul, barátom most keresett gyakorlati helyet utolsó éve előtti nyárra (320 órát le kell dolgozni diploma előtti nyáron). 70%-ban angolul folyt az állásinterjúja és a szaktudása mellett arra is rámentek, mennyire tudna szóban kommunikálni külföldi partnerekkel. Szóval a nyelvtudás a való életben lesz fontos, nem az egyetemen.
júl. 28. 09:08
7/16 anonim válasza:
Az angol tudás manapság olyan, amit nem tudsz megkerülni. Infóhoz kell valamennyi angol! Hamar magadra tudod szedni és jó tanács, a boldoguláshoz (bármilyen területen) elengedhetetlen az angol nyelvtudás
júl. 28. 09:24
8/16 anonim válasza:
Hiperpasszív angolod van?
júl. 28. 10:00
9/16 anonim válasza:
Nem az egyetemmel lesz gondod, hanem a munkakereséssel, mivel éppértelmű cég nem alkalmaz informatikust megfelelő szintű angol tudás nélkül. Hiába szerzel diplomát az így teljesen értéktelen lesz a munkaerőpiacon.
júl. 28. 12:27
10/16 anonim válasza:
Menj Amerikába nyáron dolgozni, gyerektáborokba, mindig hirdetik, az egyetemen keresd a külföldiek társaságát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!