Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nincs túljelentkezés egy...

Ha nincs túljelentkezés egy szakra, akkor mindegy hogy a ponthatár felett mennyivel kapsz pontot? Ugyanúgy felvesznek 50 ponttal is, mint 100-al?

Figyelt kérdés
júl. 23. 09:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szerinted ki fogja tudni, hány pontod volt???
júl. 23. 11:47
 12/18 anonim ***** válasza:
elméletileg már van egy alapképzésed. Ért hátráyn/előny a felvételi pontszámod miatt???
júl. 23. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Az egyetemen senkit nem érdekel, hogy hány ponttal kerülsz be. Az számít, hogy ott hogy teljesítesz.
júl. 23. 11:52
 14/18 A kérdező kommentje:

Akkor jó. Államin amúgy vannak annyian, hogy induljon a szak, de fizetősön kevesen vagyunk.

Régen pedig olyan mesterre jártam, ahova örültek, ha ment valaki és felvettek mindenkit. Így nem kellett izgulni.

júl. 23. 12:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Magyarul azért nem kezelik máshogy az embert, mert 50 feletti pontja van és nem 90 feletti?"

. Nem tudom elhinni, hogy ezt egy diplomás ember kérdezi...

júl. 23. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
35%
Dönthet úgy az egyetem hogy nem vesz fel mindenkit aki jelentkezik, hiába lenne még szabad hely. Mivel ha valaki 55 ponttal jönne, azzal sokkal többet kell foglalkozni mint aki 90el. Tehát ha pl te 55 ponttal vagy, a másik ember 90-el, akkor simán meghúzhatják 90nél a ponthatárt.
júl. 23. 14:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Na és ott ahol 90 a ponthatár? Ott már a 90 pontos is több, mint egy 55 viszont nem is 99, de azért aki elér 90 pontot az sem feltétlen hülye.
júl. 23. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
nem hiszem el, hogy van egy bsc-d... vagyis de, de nagyon fáj
júl. 23. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!