Mennyi az esélyem hogy ELTE ÁJK Jogászaton önköltségesről államira jutok?
Figyelt kérdés
Vagyis, pontosabban mennyien szoktak kiesni államiról? Úgy láttam az elvárás 30 kredit + 3,0 tanulmányi átlag, de ez nem mond sokat nekem.
Köszi előre!
júl. 21. 23:07
12/16 A kérdező kommentje:
10 és 11 nem értem mire célzol, állami is jó nekem csak érdekel hogy lehetséges e vagy sem
júl. 23. 19:03
13/16 anonim válasza:
Majd ha már ott vagy, akkor kezdj el szervezkedni. Elméletben könnyűnek tűnik, de az ELTE a legszpatósabb jogi kar. Attól mert valaki onnan kiesett, nem biztos, hogy pont te kerülsz be a helyére. Szerintem majdnem mindenki át akar menni államira. Majd ha aktuális lesz, akkor járj utána.
14/16 anonim válasza:
Ezt értsd arra, hogy a jogi karon talán az egyetemi honlap értelmezésénél bonyolultabb dolgokat is kell csinálni...
15/16 A kérdező kommentje:
Itt hogyan jön ide az egyetemi honlap értelmezése? Nem azt kérdeztem hogyan történik, hanem azt hogy mennyien szoktak átesni ezen, mert erre ELTE honlapján nem találsz választ.
júl. 23. 22:23
16/16 nikica88 válasza:
ÁJK-t nem tudom, de engem ELTE BTK-n 2 lezárt félév után 4,78 és 4,86 átlaggal vettek át fizetősről államira. Meg magas kreditindexxel, mert 40-45 kreditem volt/félév. Nekem akkor azt mondták, h általában a legjobb 10% fizetős cserél helyet a legrosszabban teljesítő államis 10%-al. De ez hangsúlyozom, bölcsészkar volt, ahol könnyű ilyen átlagot hozni és átkerülni. De ÁJK-ra eleve brutális pontokkal kerülnek be, vannak olyan okosak, h tartják a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!