Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pázmány Péter molekuláris...

Pázmány Péter molekuláris bionika szak vélemények?

Figyelt kérdés

júl. 17. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vőjelölt járt oda. Szerette, de őt a biológia érdekelte jobban, a kerítés képzés szerinte informatika túlsúlyú.
júl. 17. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
1: mondjuk az informatika tudás jócskán fizetettebb is mint a bioszos sok esetben
júl. 20. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én itt tanulok. Szeretem, hozzám illik ez. De sokan vannak akik rájönnek, hogy nem nekik való és elmennek. Kicsit neked kell kitaposni az utadat, ha érdekel valami akkor kérdezel, elkezdesz benne kutatni. Nem egyértelmű, hogy mi leszel a végén, sokféle lehetséges út van. De ha érdekel a kutatás vagy ez a komplex természettudományos irány akkor, nagyon ajánlom. Az egyetem maga barátságos és családias, az oktatók segítőkészek.
jan. 5. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!