Szerintetek ugyanannyi pontom lesz?
Figyelt kérdés
Tavaly jelentkeztem egyetemre 320 pontom volt fel is vettek az adott helyre.(2023)
Viszont ebben az évben jelentkeztem egy másik egyetemre ahol teljesen ugyanarra a szakra adtam be a jelentkezést (kereskedelem és marketing) mint az előző helynél, azota semmi se változott ugyanazok a papírjaim vannak stb.
Szerintetek fölösleges izgulni ugyanannyi pontom lesz itt is vagy ez változhat és lehet nem éri el a ponthatárt?
Egyébként az 1. Hely ahova fel is vettek a BGE-KKK- kereskedelem és marketing szak volt.
Most amire jelentkeztem az a
Óbudai Keleti Károly Gazdasági kar- kereskedelem és marketing.
júl. 16. 10:29
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem garantált, hogy ugyanannyi pontod lesz. A pontkalkulátort megnézted? Intézményi pontokat átolvastad?
2/2 anonim válasza:
Lehet részedről nem változott semmi, a pontszámítási rendszer viszont teljesen átalakult idén. Nagy valószínűséggel nem ugyanannyi pontod lesz, de ennek nem 1 héttel a ponthatátok kihirdetése előtt kellene utánajárnod. Az imádkozáson kívül most már semmit se tudsz tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!