Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan frissítsem fel a matek...

Hogyan frissítsem fel a matek tudást?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Az a helyzet, hogy 2020-ban érettségiztem, akkor elég jól ment a matek, szerettem is, azonban sajna eléggé elhanyagoltam azóta, nem is igazán vettem elő. Most kezdem majd az egyetemet infóm és szeretném mindenképpen valamilyen szinten elővenni, felfrissíteni amit tudok, szerintetek hogyan lehetne a legcélszerűbb módon?:D

Köszi előre is, szép napot :)

2024. júl. 9. 08:38
 1/9 Kólauborkával ***** válasza:
43%
Előkapod a régi matekkönyveidet, feladatgyűjteményeket és jobb esetben 1hó alatt átrágod, roszabb esetben több idő alatt, de ennyi.
2024. júl. 9. 09:10
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Tematikusan és/vagy magántanárral, szintfelméréssel fűszerezve
2024. júl. 9. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Jobban jársz, ha csak az egyetemi matek alapjait ismétled át. Infón nem hiszem, hogy kell majd a koszinusztétel, de a deriválás, integrálás, határértékszámítás és esetleg a valószínűségszámítás biztosan fog kelleni.
2024. júl. 9. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mateking
2024. júl. 9. 12:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) !!!
2024. júl. 9. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
2024. júl. 11. 13:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Uristen zsenialis :D KOSZONOM szepen a youtube linket :)
2024. júl. 11. 17:14
 8/9 Kólauborkával ***** válasza:
21%

Hát aki lepontozott az matekozik egyáltalán? :D

Youtuberól, gyakorlás nélkül nem fogod elsajátítani a matekot, csak gyalorlással, problémamegoldással. Én még mindig a régi matekkönyveidet ajánlom, ha használni is szeretnéd, nem csak sorozatként végignézni és elfelejteni.

2024. júl. 12. 16:44
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
@8 Ránéztél a linkre egyáltalán? A videókban csak gyakorlófeladatok vannak.
2024. júl. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!