Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vadgazda mérnök mehet-e...

Vadgazda mérnök mehet-e növény orvosira ha tanulja az erdőgazdálkodást a növénytermesztést és mindent ami talajtan vagy talaj fejlesztés?

Figyelt kérdés
Vadgazda mérnök megtanulok de gondolkodtam hogyha végzek akkor mesterképzésben elvégezném a Növényorvosit de nem tudom hogy vadgazda mérnök diplomával megvalósítható-e.

#egyetem #agrár #mérnök #vadgazda #Növényotvosi #Növény élettan
2024. júl. 2. 23:04
 1/1 anonim ***** válasza:
80%

A hivatalos bemeneti követelmény az alábbi:

"A hallgatónak a korábbi tanulmányaiból növénytermesztés, kertészeti termesztés, növényvédelem, műszaki ismeretek, gazdasági ismeretek témakörökből elismerhető legyen legalább 60 kredit."

Az már persze más kérdés, hogy ha meg is van ez a 60 kerdit valahogy, mennyi esélyed van bejutni mondjuk egy olyan mezőnyben, ahol a felvételizők 90%-a mezőgazdasági mérnök vagy kertészmérnök alapszakról jön. Felvételi vizsga van ugyanis, és nem vesznek mindenkit fel.

2024. júl. 3. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!