Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vidéki tudományegyetemek?...

Vidéki tudományegyetemek? (Szegedi,Pécsi,Debreceni) + SOTE

Figyelt kérdés

Tudna nekem segíteni valaki? Akár instán is :) lenne egy pár kérdésem az orvostudományi karokról (ÁOK,FOK)

Pl.: 1. igaz az, hogyha vidéki egyetemre jelentkezek (Pesti vagyok) nem minden esetben tudnak kollégiumot biztosítani? Hallottam, hogy van olyan aki egyik évben kollégista másik évben otthonról járós ez miatt..

2. sajnos engem a szüleim nem igazán támogatnak az orvosira való jelentkezésemre (jövőre jelentkeznék egyébként) nekem értelemszerűen a SOTE lenne a legkényelmesebb megoldás mint orvosi egyetem, mert a közelében lakom :) nincs valamilyen kollégiumi lakhatási lehetőség azoknak a diákoknak akiknek a szülei nem támogatják őt ebben és így csak koliban tudnának lakni? Nekem az nem fér bele, hogy egyik évben lehetek kolis, de másik évben már nincs garancia rá..

A főbb kérdéseim ezek lennének, köszi, ha válaszolsz!

jún. 17. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Szia! Írj privátot kérlek, Pécsről tudok nyilatkozni
jún. 18. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Pécsen, ha nincs meg az átlagod, akkor nem vesznek fel a koliba. Orvosis mondta.
jún. 18. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Debrecenben pont úgy van, hogy az elsősöket szarják le és minél felsőbb éves vagy, annál inkább biztos a helyed. De egyébként ha így álltok anyagilag, hogy nem tudnának a szüleid kifizetni havi +80 ezret az albérletre, akkor biztos, hogy a szociális helyzetet figyelembe véve kapsz kolit.
jún. 23. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!