Elrontottam a kémia emelt érettségimet. Holnap lesz a szóbeli része. Elmenjek rá? Hogyan járok jobban? Cél: orvosnak lenni 11.es vagyok.
Meglesz a szobelivel de kevés lesz a pontom, akkor mikor javíthatom?
Ősszel? Vagy csak tavasszal?
Ha nem megyek el, akkor ervenytelen lesz az erettsegim? És mehetek ősszel?
Mi ennek a következménye?
Ha nem mesz el ra akkor hany szazalekos lesz az erettsegid? Ha még úgy is meg van a 2 es szóbeli nélkül akkor csak ismétlőt írhatsz ha már megvan az érettségi bizonyítványod, vagyis 12 dik után.
Ha megbuksz akkor írhatsz még egy javítót 12 dik tavaszán.
Én is most pont ugyan igy jártam de nem megyek szóbeli hogy megbukjak.
Ha elmész szóbelire és meglesz legalább a kettes, akkor legközelebb 12. osztály utáni ősszel mehetsz újra, mikor már rendelkezel érettségi bizonyítvánnyal. Ebben az esetben ismétlő vizsgát tehetsz, ami már fizetős lesz és így egy évvel később kezdheted el az egyetemet.
Ha nem mész el szóbelire, akkor automatikusan érvénytelen ez a vizsgád (függetlenül attól, hogy az írásbelin elérted-e a kettes szintet) és mehetsz javítót írni következő alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!